Skip to content

Mökki

Vuokrattavana hirsimökki Sarkaveden rannalla.

Tämä mökki on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon kauneuden ihailuun. Mökki on varustettu aurinkopaneeleilla, jotka tarjoavat virtaa jääkaapille, valoille, televisiolle ja USB-latausliittimelle. Mökissä on makuuhuone parivuoteella ja iso tupa, jossa on keittiösyvennys. Keittiössä on kahden polttimen kaasuliesi sekä puuhella, ja jääkaappina toimii pieni arkkupakastin. Tuvan seinustalla on pitkä sohvapenkki, jossa mahtuu nukkumaan kaksi ihmistä tarvittaessa. Tuvan puolella on myös takka. Mökillä on ulkohuussi ja kantovesi järvestä.

Saunarakennuksessa on huone parivuoteella ja sinne majoittuu kaksi henkilöä. Rannassa on laituri, jolta pääsee kätevästi uimaan. Rannassa on myös kanootti ja soutuvene, joita voit käyttää vapaasti. Veneilyliivejä löytyy ulkovarastosta, josta löytyy myös onkia.

Naapureita ei ole lähellä, joten paikka on todella rauhallinen. Järvellä on toki jonkin verran veneilijöitä.

Hinta sisältää petivaatteet eli peitot ja tyynyt. Lisämaksusta saat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet hintaan 10 euroa per henkilö. Loppusiivous on vuokralaisen vastuulla. Roskikset löytyvät pihasta. Veloitamme ylimääräisestä siivouksesta 40 euroa per tunti. Huomioithan tämän, jos mukanasi on lemmikki.

Tule nauttimaan luonnon kauneudesta Sarkaveden rannalla ja rentoudu täysin mökin rauhallisessa ympäristössä.

Viikonloppu 350€ / Viikko 450€

Mahdollisuus vuokrata mökki pidemmäksikin ajaksi sopimukseen mukaan.

Tällä hetkellä koko kesä 2024 vapaana. Päivitetty 3.3.2024.