Skip to content

Mökki

Hirsimökki ilman mukavuuksia Sarkaveden rannalla. Sopii hyvin erähenkiselle ihmiselle, joka ei kodin mukavuuksia mökille kaipaa. Mökki on rakennettu -80 luvulla eikä sitä ole sen jälkeen remontoitu. Mökki on kyllä varustettu aurinkopaneeleilla, jotka tarjoavat virtaa jääkaapille, valoille, televisiolle ja USB-latausliittimelle. Mökissä on makuuhuone parivuoteella ja iso tupa, jossa on keittiösyvennys. Keittiössä on kahden polttimen kaasuliesi sekä puuhella, ja pieni arkkujääkaappi. Tuvan seinustalla on pitkä sohvapenkki, jossa mahtuu nukkumaan kaksi ihmistä tarvittaessa. Tuvan puolella on myös takka. Mökillä on ulkohuussi ja kantovesi järvestä. Juomakelpoista vettä mökillä ei ole, tuo siis oma juomavesi mukanasi.

Saunarakennuksessa on huone parivuoteella ja sinne majoittuu kaksi henkilöä. Rannassa on laituri, jolta pääsee uimaan. Rannassa on myös kanootti ja soutuvene, joita voit käyttää vapaasti. Veneilyliivejä löytyy ulkovarastosta, josta löytyy myös onkia.

Naapureita ei ole lähellä, joten paikka on todella rauhallinen. Järvellä on toki jonkin verran veneilijöitä.

Vuokran hintaan kuuluu polttopuiden normaalikäyttö. Hinta sisältää petivaatteet eli peitot ja tyynyt. Lisämaksusta saat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet hintaan 10 euroa per henkilö. Loppusiivous on vuokralaisen vastuulla. Roskikset löytyvät pihasta. Veloitamme ylimääräisestä siivouksesta 40 euroa per tunti. Huomioithan tämän varsinkin, jos mukanasi on lemmikki.

Tule rentoutumaan omaan rauhaan edullisesti.

Vuokrattavana hirsimökki Sarkaveden rannalla.

Viikonloppu 250€ / Viikko 300€

Mahdollisuus vuokrata mökki pidemmäksikin ajaksi sopimukseen mukaan.

Kesä vielä pitkälti vapaana. Varattu 29.7.-31.7.-24.

https://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-loma-asunnot/m%C3%A4ntyharju/21128886

Päivitetty 11.6.2024.